Adresgegevens

Routebeschrijving

Acupunctuur Arcen ligt iets buiten het centrum van het Noord-Limburgse dorpje Arcen aan de Rijksweg N271 tussen Venlo en Nijmegen, op slechts 15 autominuten van Venlo.

Vanuit Velden/Lomm

Bij de rotonde in Arcen linksaf richting de Kasteeltuinen. Deze weg volgen. Bij de tweede bocht die rechts gaat op die weg, gaat u rechtdoor de Appelgaard op. Daarna direct rechts en links en vervolgens links en rechts. Dit is ’t Wijdtveld. Het op een na laatste huis aan de rechterkant is nummer 14. Ingang links van het huis. Acupunctuur Arcen bevindt zich aan de rechterkant van de straat.

Vanuit Well/Wellerlooi

Bij de rotonde in Arcen rechtsaf richting de Kasteeltuinen. Deze weg volgen. Bij de tweede bocht die rechts gaat op die weg, gaat u rechtdoor de Appelgaard op. Daarna direct rechts en links en vervolgens links en rechts. Dit is ’t Wijdtveld. Het op een na laatste huis aan de rechterkant is nummer 14. Ingang links van het huis. Acupunctuur Arcen bevindt zich aan de rechterkant van de straat.

Vanuit Straelen (Duitsland)

Rijd richting Arcen alsmaar rechtdoor. Bij de rotonde in Arcen rechtdoor richting de Kasteeltuinen. Deze weg volgen. Bij de tweede bocht die rechts gaat op die weg, gaat u rechtdoor de Appelgaard op. Daarna direct rechts en links en vervolgens links en rechts. Dit is ’t Wijdtveld. Het op een na laatste huis aan de rechterkant is nummer 14. Ingang links van het huis. Acupunctuur Arcen bevindt zich aan de rechterkant van de straat.


Voor meer informatie of een afspraak voor een behandeling, klik op de link. Er wordt u hierbij gevraagd om persoonlijke gegevens, schrijf hier niet meer dan nodig is. De gegevens die gevraagd worden, worden enkel gebruikt om contact met u op te kunnen nemen.

Klik hier

U kunt natuurlijk op werkdagen ook bellen naar het onderstaand telefoonnummer. Mocht de telefoon niet direct opgenomen worden, laat dan een bericht achter, u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Acupunctuur Arcen “Wú Wéi”
‘t Wijdtveld 14
5944 GD Arcen

+31 (0)6 269 321 85

Gratis parkeren

KvK: 61526150
ZHONG: 2014047
AGB-code praktijk: 90058959
AGB-code zorgverlener: 90058958

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van half 9 tot 17 uur, avonduren ook mogelijk in overleg.


Acupunctuur Arcen Wú Wéi staat o.a. vermeld op:
www.acupuncturist-info.nl
www.tcma.nl