Stoppen met roken

Ik wilde al langere tijd heel graag stoppen met roken, echter was mij dit na verscheidene halfslachtige pogingen in een periode van 2 jaar nog steeds niet gelukt. Hierop heb ik besloten om een poging met acupunctuur te wagen, niet geschoten is ten slotte altijd mis.

Ik woon zelf in Arcen en kende Patricia al van te voren en zodoende ben ik bij Wu Wei terecht gekomen.

Tot wellicht mijn eigen verbazing is het mij na 3 behandelingen bij Patricia eenvoudig gelukt om te stoppen met roken.

Sinds 3 maanden heb ik geen sigaret meer aangeraakt en ik voel me hierdoor stukken beter Buiten het feit dat de behandelingen uiterst effectief zijn gebleken, is de sfeer in de praktijk prettig en is Patricia een prima gesprekspartner !

Man, 43 jaar

Overgangsklachten en jeuk

Wij hebben Patricia leren kennen tijdens een feest bij onze buren. Buiten dat het heel gezellig was bleek Patricia een eigen praktijk voor acupunctuur te hebben. Ik, Martien, heb regelmatige heftige jeuk aan mijn onderarmen, “brachioradiale jeuk” genoemd, en had gelezen dat dit mogelijk met acupunctuur te bestrijden was. Ik heb een afspraak met Patricia gemaakt en na 4 behandelingen was ik van de jeuk verlost. Jeuk die zo heftig kan zijn dat je de huid kapot krabt. Ik ben kei blij dat ik er nu vanaf ben. Top.

Ongeveer tegenlijkertijd is Marjo ook naar Patricia gegaan omdat ze heftige opvliegers heeft door de overgang. Ook Marjo kan na 5 behandelingen zeggen dat het een stuk minder is. Dit minder blijkt uit het feit dat ze overdag bijna niet meer voorkomen en indien wel, dan minder heftig. ´s Avonds nog enkelen maar lang niet meer zo zwaar. Er is nu mee te leven, zoals Marjo het zegt.

Door: Marjo & Martien Tönnissen, Arcen

Allergie kat

Door: Mark, 43 jaar

Sinds zeven maanden heb ik een nieuw huisgenootje Abel, een kater van 1,5 jaar oud. Ik was al snel aan het beestje gehecht, maar kreeg steeds meer moeite met ademen. Als ik thuis was, had ik hoestbuien, piepende longen en was ik snel moe. Uit een allergietest bij de huisarts bleek dat ik allergisch was voor mijn huisdier.

Met de medicatie van mijn huisarts werden de klachten helaas niet minder. Toch wilde ik Abel liever niet wegdoen. In een gesprek met Patricia werd duidelijk dat ze me met acupunctuur zou kunnen helpen. En dat heb ik een kans gegeven. Gelukkig. Want het heeft geholpen!

Enkele dagen na de eerste acupunctuurbehandeling werden mijn klachten heviger. Maar al snel daarna merkte ik het positieve effect van acupunctuur. Ik kon ‘s nachts weer doorslapen, zonder wakker te worden van de astma, en ik stond sinds lange tijd ‘s ochtends weer met energie op. Zelfs de medicatie van mijn huisarts heb ik nu minder vaak nodig.

Patricia checkte voor elke behandeling vakkundig hoe ik eraan toe was en paste daarop haar behandelingen aan. Buiten dat ik erg blij ben met het resultaat, was het gewoon gezellig. Bedankt Patricia!

Pijnlijke gewrichten

Door: Vrouw, 48 jaar

Afgelopen jaar heb ik heel veel last gehad van mijn gewrichten.

Deze pijn ging samen met een extreme vermoeidheid. Een collega gaf me de tip om eens acupunctuur te proberen aangezien ze er zelf heel veel baat bij had gehad.

Zo kwam ik bij Patricia uit. Al tijdens de intake voelde het vertrouwd. Ze is erg kundig en legt alles ook goed uit .

Behalve een kundig acupuncturist is ze ook een fijne gesprekspartner.

De eerste weken ging ik iedere week, daarna om de twee weken en nu om de vier weken en als het weer nodig is vaker. Daar waar ik bij de reguliere geneeskunde te horen kreeg dat het niet anders was en dat het wel zou wennen en ik me moest aanpassen, vind ik bij de behandelingen van Patricia veel verlichting van mijn klachten. Weg zullen mijn klachten nooit gaan maar dankzij Patricia zijn ze wel dragelijk zonder heel veel medicatie te hoeven nemen.

Hooikoorts

Door: Britt, 37 jaar (Arcen)

Voor uiteenlopende klachten ben ik bij Patricia (Acupunctuur Arcen “Wú Wéi”) onder behandeling.

Mijn ervaring over de behandelingen en resultaten is heel positief. Klachten die voortkomen uit hooikoorts zijn enorm afgenomen. Mijn energie is, ook buiten de hooikoortsmaanden, juist toegenomen waardoor ik weer nieuwe uitdagingen aankan. Patricia neemt de tijd, is deskundig, nuchter en geeft je een vertrouwd gevoel. Niet alleen heeft ze aandacht voor de lichamelijke aspecten, maar ook voor mij als mens.